11 – 13 Ιουνίου 2021
Skiaxtro Eco Farm,

skiaxtro.gr
Μαραθόπολη Μεσσηνίας

 

Φανταστείτε έναν γαλήνιο επίγειο παράδεισο μέσα στην απλότητα και την αρμονία της φύσης. Βάζουμε μια τελεία στη φασαρία, την υπερ-πληροφόριση και ανοίγουμε το παράθυρο του νου στην εξερεύνηση και την παρατήρηση.

Το Soulmates Yoga Studio πραγματοποιεί ένα αποτοξινωτικό 3ήμερο χαλάρωσης και ανανέωσης με μαθήματα yoga, διαλογισμού και μακροβιοτικής διατροφής.

Στο κτήμα Skiaxtro Eco Farm στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε απόλυτη επαφή με τη φύση, ανάμεσα στα δέντρα και λίγα μέτρα από τη θάλασσα θα συνυπάρξουμε, θα απομονωθούμε και θα επανασυνδεθούμε με την ουσία μας. Εναρμόνιση με τα στοιχεία της φύσης, με μάτια στον ουρανό και με τα πόδια μας στη γη.

skiaxtro.gr-sitting

Μια μαγευτική τοποθεσία.

Μια θεραπευτική εμπειρία.

Μια απόλαυση για το σώμα και το πνεύμα.

Η Αλεξάνδρα, δημιουργός του Skiaxtrou θα μας υποδεχτεί και θα μας φιλοξενήσει στο οικολογικό αγρόκτημα. Ο Ματθαίος, θα μας ταξιδέψει γευστικά με τα προσεγμένα και αρμονικά μακροβιοτικά bowl. Η Μαντώ θα μας καθοδηγήσει στις πρακτικές του διαλογισμού και της τέχνης της ροής της yoga.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Διήμερη διανυκτέρευση με διαμονή σε σκηνές Bell Tent.
    Για αυτούς που αγαπούν τη φύση και αποζητούν να μένουν μέσα σε αυτήν. Ευρύχωρες σκηνές glamping που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Πλούσια σκιά από τα δέντρα σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον.
  • Μακροβιοτική διατροφή με ανεπεξέργαστα, βιολογικά, εποχικά και τοπικά προϊόντα. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα για όλες τις μέρες της διαμονής σας.
  • Πρακτικές Vinyasa Yoga Flow, Yin Yoga και Yoga Nidra σε ειδική ξύλινη πλατφόρμα κάτω από τα δέντρα.
  • Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο αγρόκτημα ή στις παραλίες τις περιοχής.

Κόστος που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω:

Early Bird 155 € για δηλώσεις συμμετοχής έως και 30/05/2021.

Το κόστος χωρίς την έκπτωση, για δηλώσεις από 31/05/2021 είναι 175€.
Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται το φπα.

Απαραίτητη κράτηση με προκαταβολή 80€.

 

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης ένα μήνα πριν θα επιστραφεί όλη η προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης έως 20/05/2021 επιστρέφεται το 50% και για ακυρώσεις μετά τις 21/05/2021 οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται αλλά μπορείτε να δώσετε τη θέση σας σε κάποιον άλλον που επιθυμεί να ζήσει την εμπειρία.

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά από και προς το αγρόκτημα. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 3 ώρες και για όποιον επιθυμεί μπορεί να μοιραστεί τη διαδρομή με παρέα κάποιον άλλον συμμετέχοντα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Πληροφορίες: