Η τέχνη του αγγίγματος συναντά την ανατομία του σώματος και δημιουργεί μια σειρά από θεραπευτικές τεχνικές, σύμμαχο σε όλες τις σωματικές και διανοητικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες και συζητήστε για τα οφέλη και τις αντενδείξεις της κάθε τεχνικής με την έμπειρη θεραπεύτρια Μαρία Χρηστού.

 

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής

Διάρκεια: 30’ (λεπτά) | Κόστος: 25€ + ΦΠΑ

Βασισμένο στις αρχές του Αγιουβερδικού μασάζ, το ινδικό μασάζ κεφαλής πραγματοποιείται σε καρέκλα και περιλαμβάνει πιέσεις και ήπιες χαλαρωτικές κινήσεις σε κεφαλή, αυχένα, λαιμό και πρόσωπο. Συμβάλει στην ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες και ιλίγγους. Σε απελευθέρωση από σφιξίματα και πόνους  στον αυχένα, στους ώμους και την πλάτη. Προσφέρει τόνωση της ενέργειας του ατόμου.

 

Μασάζ για Αυχένα και Πλάτη

Διάρκεια: 30’ (λεπτά) | Κόστος: 25€ + ΦΠΑ

Ιδανική μάλαξη για να απελευθερώσει το άγχος που έχει συσσωρευτεί στους μυς και τις αρθρώσεις του αυχένα, της μέσης και της πλάτης. Πραγματοποιείται σε πρηνή κατάκλιση και περιλαμβάνει μάλαξη με ζεστό λάδι και αιθέρια έλαια ανάλογα την περίπτωση του θεραπευόμενου. Ο πιο υγιής και εναλλακτικός τρόπος για την αντιμετώπιση από τους πόνους.

 

Thai Foot Massage

Διάρκεια: 45’ (λεπτά) | Κόστος: 30€ + ΦΠΑ

Η πανάρχαια αυτή ανατολική τεχνική περιλαμβάνει χειρομάλαξη, διατάσεις, και πιέσεις με ειδικό ξύλινο εργαλείο ή τα δάχτυλα, που εφαρμόζεται στα κάτω άκρα. Διεγείρει τη ροή του αίματος και της λέμφου και δρα αποτοξινωτικά. Η πίεση εφαρμόζεται σε ενεργειακά σημεία απελευθερώνοντας τη στάσιμη ενέργεια συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας.

Ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, το οποίο απελευθερώνει ενδορφίνες που μπορούν να αναστείλουν το πόνο και δημιουργούν αισθήματα ευεξίας. Ξεκουράζει βαθιά από ορθοστασίες και κακό φλεβικό σύστημα. Αντιμετωπίζει τις κεφαλαλγίες αποσυμφορώντας την ένταση από το άνω μέρος του κορμού. Ξεκουράζει τη σπονδυλική στήλη.

 

Hot Stones massage

Διάρκεια: 60’ (λεπτά) | Κόστος: 30€ + ΦΠΑ

Με τη βοήθεια της θερμότητας από τις ζεστές πέτρες, αυτή η θεραπεία μάλαξης εμβαθύνει την επίδραση του μασάζ και απογειώνει το σύνηθες άγγιγμα. Πραγματοποιείται σε ξαπλωτή θέση και σε ολόκληρο το σώμα, χρησιμοποιείται ζεστό φυτικό λάδι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου. Οι ενεργειακές μαύρες πέτρες, βασάλτες, είναι φορτισμένες με τις ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε αυτά τα στοιχεία συμβάλουν στο να διατηρούν θερμότητα που την απελευθερώνουν κατά τη διάρκεια του μασάζ. Προσφέρει χαλάρωση των μυϊκών εντάσεων, βελτίωση της κυκλοφορίας, αύξηση του μεταβολισμού και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

 

Thai Oil Massage

Διάρκεια: 60’ (λεπτά) | Κόστος: 35€ + ΦΠΑ

Το Tαϊλανδεζικο μασάζ με λάδι παρέχει βαθιές τεχνικές πίεσης, μάλαξης και διατάσεων. Είναι βασισμένο στις έννοιες του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου πρωτοκόλλου και βοηθά στην αύξηση της ροής οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς, την εξάλειψη κ αποβολή τοξινών, την αύξηση του μεταβολισμού και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Πραγματοποιείται στο ειδικό κρεβάτι του μασάζ και σε ολόκληρο το σώμα.

Το “Thai Oil Massage” μπορεί να εφαρμοστεί απαλά για χαλάρωση, αλλά και δυναμικά για να στοχεύσει σε ένα επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 

Traditional Thai Massage

Διάρκεια: 90’ (λεπτά) | Κόστος: 55€ + ΦΠΑ

Tο Traditional Τhai massage είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που συνδυάζει τη σοφία της κινέζικής ιατρικής και της Αγιουβέρδα. Αναφέρεται σαν ξηρή μάλαξη, ο θεραπευόμενος φορά ελαφρύ αθλητικό ρουχισμό, και η συνεδρία πραγματοποιείται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα. Τα οφέλη στην υγεία και την ευεξία του σώματος είναι πολλά.

  • Αποφόρτιση από το άγχος και την ένταση.
  • Εξασθένιση και αντιμετώπιση των σωματικών πόνων και των μυϊκών μπλοκαρισμάτων.
  • Διέγερση του κυκλοφορικού, του νευρικού και του λεμφικού συστήματος.
  • Αύξηση της κινητικότητας των μυών, συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και την ευκαμψία του σώματος.

Για πολλούς θεωρείται ένα είδος παθητικής yoga καθώς βοηθά στην επιμήκυνση των μυών και των τενόντων.

 

Αντενδείξεις

Δε γίνεται θεραπευτική μάλαξη σε άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, φλεβική ανεπάρκεια, ανοιχτές πληγές, πυρετό και παθήσεις του δέρματος.

Ειδικές και προσαρμοσμένες τεχνικές στην περίοδο της εγκυμοσύνης, και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

Newsletter

Εγγραφείτε για άμεση ενημέρωση σε αλλαγές, κρατήσεις θέσεων, προσφορές και προσεχείς εκδηλώσεις

    error: Content is protected under copyright from Soulmates Yoga Studio