Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 11.00 – 12.30

Η Gong Yoga είναι μια πρακτική που ανέπτυξε ο αμερικανός Δάσκαλος Don Conreaux, συνδυάζοντας ασκήσεις φυσιοθεραπευτών με τεχνικές της Yoga.

Οι ασκήσεις αυτές είναι πολύ απλές κι εστιάζονται σε μυϊκές ομάδες, που αποθηκεύουν συναισθηματική μνήμη και συναισθηματικά τραύματα, με σκοπό την αποφόρτισή τους.

Η ολοκλήρωση της πρακτικής συμπληρώνεται με βαθιά χαλάρωση που συνοδεύει ο ήχος του Gong, κατά την οποία το υποσυνείδητο φέρνει στην επιφάνεια νοητικά και συναισθηματικά φορτία ώστε να γίνουν αντιληπτά και αρχίσουν να επιλύονται.

Η πρακτική έχει χαρακτηριστεί εξαιρετικά ωφέλιμη από ανθρώπους που έχουν εμπειρία από συνεδρίες ψυχανάλυσης και ψυχοθεραπείας κι απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Καθοδηγει: Ματθαίος Μανουσάκης

Ο Ματθαίος έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, είναι μουσικός κι εκπαιδευτής Hatha Yoga (Yoga Alliance 200hrs TTC). Εκπαιδεύτηκε στην Gong Yoga από τον Don Conreaux κι έχει γνωρίσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του ήχου μέσα από εκπαιδεύσεις κι επαφές με ηχοθεραπευτές απ’ όλο τον κόσμο. Σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του επισιτισμού, εξερευνάει τη θεραπευτική διάσταση της τροφής μέσα από τη Μακροβιοτική, καθοδηγεί πρακτικές Yoga που εστιάζονται στη συναισθηματική εξέλιξη του ανθρώπου και συνοδεύει με μουσική πρακτικές Yoga.

 

Κυριακή 01/12/2019
Ώρα 11:00 – 12:30
Κόστος: 10€ (χωρίς 24% ΦΠΑ)

Κρατήσεις Θέσεων: 690 8248872