Κυριακή, 12 Μαΐου 11.00 – 15.00

Απελευθερώστε τα ισχία σας με την μεθοδο Feldenkrais

Αυτό το σεμινάριο μαθημάτων Συνειδητοποίησης Μέσω της κίνησης της μεθόδου Feldenkrais απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που ασχολούνται με την γιόγκα.

Θα ασχοληθούμε με την απελευθέρωση των ισχίων και την σχέση τους με την λεκάνη. Η σχέση αυτή είναι παρούσα σε πολλές από τις ασάνες της γιόγκα Μέσα από το σεμινάριο αυτό θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε καλύτερα που βρίσκονται τα ισχία, τι κινήσεις κάνουν και να πάρετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα αλλά και στην πρακτική σας να γίνετε πιο λειτουργικοί.

Θα συμμετάσχετε σε μια βιωματική διαδικασία μάθησης όπου δημιουργώντας νέα κινητικά μοτίβα στον εγκέφαλο θα βοηθηθείτε στο να απελευθερώσετε την κινητικότητα της περιοχής αυτής.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος μάθησης με θεραπευτικά αποτελέσματα.

Είναι μια βιωματική διαδικασία κατά την οποία “μαθαίνουμε πως να μαθαίνουμε”, εξερευνούμε δηλαδή τον προσωπικό μας τρόπο μάθησης, χρησιμοποιώντας σαν μέσω την κίνηση.

Κάνοντας ήπιες, συνειδητές, ευχάριστες κινήσεις ανακαλύπτετε τις καθημερινές σας συνήθειες περιοριστικές ή μη, με σκοπό να βρείτε νέους τρόπους δράσης και κίνησης.

Έτσι όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν, να γίνουν πιο ικανοί και να βελτιώσουν έτσι την ποιότητα της ζωής τους.

Η μέθοδος συνεκπαιδεύει το νευρικό σύστημα δημιουργώντας νέα μοτίβα κίνησης, σκέψης, συναισθημάτων. Η αρμονική ενσωμάτωση και αλληλεπίδραση αυτών, βελτιώνει τη λειτουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. και φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στο να χρησιμοποιεί όλο το δυναμικό του και να είναι πιο ικανός σε ότι κάνει.

Κυριακή, 12 Μαΐου 11.00 – 15.00

Διδάσκει: Χρυσοβιτσιάνου Ευγενία
https://feldenkrais-athens.gr/

Κόστος: 30€, (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Απαραίτητη η Κράτηση Θέσης
Τηλ. Επικοινωνίας 6908248872