Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 11.00 – 15.00

Στρογγυλεύοντας την σπονδυλική στήλη για να την βοηθήσετε να ανοίξει.

 

 

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσετε την κάμψη σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Συνήθως οι άνθρωποι μπορούν να κάμψουν την σπονδυλική στήλη με ευκολία, μόνο σε μια ή δύο περιοχές της, αλλά όχι σε όλο της το μήκος ,αυτό δημιουργεί περιορισμούς.

Πως χρησιμοποιείται εσείς την σπονδυλική σας στήλη? Πόσο στρογγυλοί μπορείτε να γίνετε? Μπορείτε να φανταστείτε πως βελτιώνοντας την κάμψη αυτής μπορείτε να βελτιώσετε και την έκταση της?

Αυτό θα εξερευνήσετε σε αυτό το σεμινάριο. Θα καταφέρετε να επιμηκύνετε την πλάτη σας η οποία συνήθως κρατάει μεγάλη τάση, αλλά και το μπροστινό μέρος του σώματος ώστε να μπορείτε να ανοίξετε.

Και φανταστείτε πως μπορεί να νιώθατε εάν βρισκόσασταν σε μια ουδέτερη θέση, όπου η αναπνοή σας θα ήταν εύκολη και το σώμα σας θα ήταν δεκτικό, να μεταβεί οπουδήποτε με περισσότερη ευκολία.

Η μέθοδος είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην κατανόηση της ανθρώπινης μάθησης, κίνησης και λειτουργίας. Εστιάζει στην πρακτική ανάπτυξη των ικανοτήτων μας και του δυναμικού μας. Με την μέθοδο οι άνθρωποι μαθαίνουν πως να οργανώνονται καλύτερα για να κινηθούν και να δράσουν δημιουργώντας νέα κινητικά μοτίβα τα οποία αλλάζουν τον εγκέφαλο.

Διδάσκει: Χρυσοβιτσινού Ευγενίαwww.feldenkrais-athens.gr

Κυριακή 6/10/2019
Ώρα 11:00- 15:00
Κόστος :30 € ( χωρίς 24% φπα)

Κρατήσεις Θέσεων: 690 8248872