Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 11.00 – 15.00

 

 

Στο σεμινάριο του προηγούμενου μήνα εξερευνήσαμε την κάμψη της σπονδυλικής στήλης.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα ασχοληθούμε με την πλάγια κάμψη, έκταση και στροφή, ολοκληρώνοντας έτσι την εξερεύνηση όλων των λειτουργιών της και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την κινητικότητά της.

Η σπονδυλική στήλη δέχεται καθημερινά πολλές επιβαρύνσεις. Όταν είναι καλά οργανωμένη βοήθα να αποφεύγονται αλλά και να αντιμετωπίζονται οι πόνοι και δυσχέρειες σε αυτήν. Επίσης βοηθά την αβίαστη κίνηση του σώματος μιας και η συμμετοχή της είναι συνήθως απαραίτητη.

Το Feldenkrais είναι μια μέθοδος μάθησης. Μέσω συνειδητών, ήπιων κινήσεων βοηθούμαστε να διευρύνουμε τις κινητικές μας δυνατότητες. Βελτιώνεται έτσι ο συντονισμός, το εύρος της κίνησης, η στάση του σώματος, η αναπνοή, αποφεύγοντας ή αντιμετωπίζοντας δυσκινησίες.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί την ικανότητα του εγκεφάλου να αναδιοργανώνεται και να μαθαίνει σε οποιαδήποτε ηλικία . Η προσέγγιση του Feldenkrais για αλλαγή και ολοκλήρωση, περιλαμβάνει ολόκληρο το άτομο προάγοντας την αυτοεκτίμησή του και τις ικανότητες μάθησης.

Διδάσκει: Χρυσοβιτσινού Ευγενίαwww.feldenkrais-athens.gr

Απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Pilates instructor. Σπούδασε στο Feldenkrais Institute of Vienna . Εργάζεται ως Training Practitioner σε επαγγελματικές εκπαιδεύσεις Feldenkrais στην Βιέννη και έχει σπουδάσει την προσέγγιση JKA για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έχει επίσης ολοκληρώσει τριετή εκπαίδευση στην Εσωτέρα Θεραπευτική

Κυριακή 10/11/2019
Ώρα 11:00- 15:00
Κόστος :30 € ( χωρίς 24% φπα)

Κρατήσεις Θέσεων: 690 8248872