Η Σοφία γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γεμάτη ενδιαφέρον για την εσωτερική κίνηση πέρασε δύο χρόνια στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Drama and Movement Therapy. Εργάζεται ως ψυχολόγος- δραματοθεραπεύτρια από το 2014.

Η ενασχόληση με το σώμα και την κίνηση ήρθε από πολύ μικρή ηλικία μέσω της κολύμβησης και του σύγχρονου χορού. Η διαρκής αναζήτηση για νέες δυνατότητες του σώματος και εκφάνσεις της κίνησης και της ευλυγισίας την οδήγησαν στη Yoga το 2010. Μέσα από μαθήματα και σεμινάρια στην Hatha Yoga, Ashtanga Vinyasa και Vinyasa Flow συνεχίζει να κινείται, να μαθαίνει και να μοιράζεται. Το 2014 γνώρισε την Aerial Yoga και βρήκε την δική της ροή. Ερωτεύτηκε τα πανιά και τον τρόπο που μέσω της συγκεκριμένης πρακτικής μπορούσε να συνδυαστεί ο χορός, με τη yoga και τα ακροβατικά.

Σύντομα οδηγήθηκε στην ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος Aerial Yoga SoulFlows – An Aerial Journey.

Διδάσκει Aerial Yoga, Aerial Flow Yoga and Acrobatics φροντίζοντας κάθε ασκούμενος να βιώσει με ασφάλεια την δημιουργική, αυθόρμητη και ελεύθερη ροή μέσω της συνειδητής κίνησης.

Γεμάτη με το πάθος της αναζήτησης για την σωματική κίνηση σε συνδυασμό με τους εσωτερικούς μηχανισμούς της συνεχίζει να μαθαίνει και να εξελίσσεται μέσα από τον δρόμο της πρακτικής Yoga.