Το όνομα που της δόθηκε είναι Μαντώ.

Aυτό που την χαρακτηρίζει είναι η ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα της γης.

Tο μεγάλο της ενδιαφέρον είναι η εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που συνέλεξε στη μέχρι τώρα διαδρομή της ζωής της την έφεραν κοντά σε κάτι που αγαπά αληθινά, τη βιωματική διδασκαλία της φιλοσοφίας και της πρακτικής yoga.

Η ενασχόληση της με την εκγύμναση του σώματος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με σπουδές πάνω στον κλασικό και σύγχρονο χορό.

Το 2007 πέρασε τις εξετάσεις της στο Imperial Society Of Teachers Of Dancing για το μπαλέτο.

Aπoφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Επιστημών της Αγωγής και της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία και εργάσθηκε σε δημόσια νηπιαγωγεία για οχτώ χρόνια.

Η Yoga είναι κομμάτι της ζωής της από το 2009. Πάνω στο στρωματάκι της και έξω από αυτό την βοηθά να παραμείνει ευέλικτη και ευλύγιστη, ξεπερνώντας δυσκολίες και φόβους.

Τελείωσε με επιτυχία το T.T.C. 200 ωρών κοντά στον Χρήστο Χαρικιόπουλο, Aerial T.T.C με την Tanya Popovich, Prenatal Yoga με την Γαία Λάσκου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Vinyasa Krama με τον Πάνο Κατσανδρή, Vinyasa Flow με την Nikita Akilapa, Chakra-Phychology of Yoga  με την Coral Brown. Παραμένει μαθήτρια στο μονοπάτι της yoga εμβαθύνοντας τις γνώσεις μέσα από την καθημερινή τριβή και πρακτική με τους ανθρώπους και το σώμα.

Από το 2012 μοιράζεται την εμπειρία και την αγάπη της για την yoga μέσα από την καθοδήγηση ατομικών και ομαδικών μαθημάτων Hatha Sequence,  Vinyasa Flow και Aerial Flow yoga, σεβόμενη πάντα τις δυνατότητες και τα όρια του κάθε μαθητή. Η σωστή ευθυγράμμιση, οι δημιουργικές ακολουθίες, η αίσθηση της ασφάλειας και ο συγχρονισμός της αναπνοής με κάθε κίνηση χαρακτηρίζουν τους κύκλους των μαθημάτων της.

Συνεχίζει να εξερευνά, να δημιουργεί και να μοιράζεται, γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό την φυσική και συναισθηματική θεραπεία που προσφέρει η yoga.