Η Ευαγγελία γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 3 ετών ξεκίνησε το κλασσικό μπαλέτο, και από εκεί δημιουργήθηκε μια σχέση αγάπης με την κίνηση και την αρμονία στο σώμα.

Συμμετείχε σε πληθώρα παραστάσεων με τη σχολή χορού της και με το Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού (ΣΙΣΧΕ). Έθεσε στόχο να εξελίξει το αντικείμενο της όσο το δυνατόν περισσότερο. Πήρε όλα τα διπλώματα της Royal Academy of Dance (RAD) καθώς και δίπλωμα Character.

Το 2012 αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού Άννα Πέτροβα και ξεκίνησε να διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό σε αναγνωρισμένες ερασιτεχνικές σχολές χορού.

 

Με τη μεταδοτικότητα της και το παιδαγωγικό της ταλέντο συνεργάστηκε με δημόσια σχολεία και κέντρα προσχολικής αγωγής διδάσκοντας μουσικοκινητικη αγωγή και διαδραστικό παιχνίδι.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates Mat & Equipment by A.F studies, και από τότε εργάζεται σε σχολές χορού και σε studio pilates, διδάσκοντας pilates mat & props και reformer.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ορθοσωμικής γυμναστικής με εξειδίκευση στην τρίτη ηλικία επεκτείνοντας τις γνώσεις και τη διδασκαλία της.