Η Άννα Σαρούκου γεννήθηκε το 1990 και μέχρι τα χρόνια της ενηλικίωσης έζησε πλάι στη θάλασσα και τον ήλιο. Ίσως αυτό να εξηγεί τη σύνδεση και τη μεγάλη της αγάπη για την ελευθερία των φυσικών τοπίων και των χρωμάτων.

Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό και τις εκφραστικές τέχνες και από το 2007 όπου και ξεκίνησαν οι σπουδές της στο Πάντειο Παν/μιο (τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) εντάσσεται σε ομάδες και φορείς που ασχολούνται επαγγελματικά με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια ασκείται συστηματικά στη yoga και τον Φεβρουάριο του 2015 ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hatha Yoga RYT 200h (Yoga Alliance).

Ένα χρόνο μετά συμμετέχει στην αντίστοιχη εκπαίδευση Παιδικής Yoga (Flower Kids Yoga_Module I). Σε συνέχεια της ενασχόλησής της με τον μαγικό κόσμο των παιδιών, τον Σεπτέμβριο του 2017 ολοκληρώνει επιτυχώς την εκπαίδευση της στο πρώτο πρόγραμμα που διεξάγεται στην Ελλάδα “Yoga for Children with Autism and Special Needs” (25h) από την Shawnee Thornton Hardy με την πιστοποίηση της Yoga Alliance. Tον Μάιο του 2018 πιστοποιείται ως Aerial Flow Yoga Instructor από την BFS Academy μοιράζοντας την αγάπη της για την εναέρια Yoga.

Υπό την καθοδήγηση της Σταυρούλας Κατσινά & της Μαρίας Μουχταρίδου παρακολουθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο “Yoga κατά τη διάρκεια της κύησης” και λίγους μήνες μετά μαθητεύει στη Yin Yoga & Creative Flow 25h δίπλα στην Μπέτυ Παπαδοπούλου.

Έχει παρακολουθήσει workshops forrest yoga inversions and arm balances, jivamukti yoga strengthening & flexibility, jivamukti yoga philosophy & practice with Petros Haffenricher, acro yoga, arm balances, διαχείρισης συμπεριφορών και ashtanga vinyasa traditional masterclass με τον Timo Jimenez.

Αρθρογραφεί κατά καιρούς ως yoga instructor και αναζητά διαρκώς νέες γνώσεις & εμπειρίες γύρω από την πρακτική της yoga.